Ο Γ. Λιλλήκας στη Μόσχα και στο Yalta International Economic ForumΣτη Μόσχα μεταβαίνει σήμερα ο κ. Γιώργος Λιλλήκας για σειρά επαφών με Ρώσους αξιωματούχους. Ανάμεσα στις συναντήσεις που θα έχει την Τρίτη στη Δούμα είναι με τον Πρόεδρο ομάδας φιλίας Κύπρου-Ρωσίας στη Δούμα Mr. Sergey Chindyaskin και τον Πρόεδρο της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Δούμας Mr. Leonid Slutskiy.

Την Τετάρτη ο κ. Λιλλήκας μεταβαίνει στη Γιάλτα όπου είναι προσκεκλημένος της Ρωσικής κυβέρνησης για να συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ της Γιάλτας.

Το Yalta International Economic Forum (YIEF) είναι μια ετήσια επιχειρηματική εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Κριμαία. Αποτελεί ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα οικονομικά φόρουμ που διεξάγονται στη Ρωσία.

Το φόρουμ χορηγείται από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Κριμαίας και το Yalta International Economic Forum Fund με την υποστήριξη του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Κάθε χρόνο το φόρουμ παρακολουθείται από το ανώτατο επίπεδο Ρώσων κυβερνητικών στελεχών, οικονομολόγων παγκόσμιας εμβέλειας, ατόμων με επιρροή στην παγκόσμια και Ρωσική οικονομία και επιχειρηματικότητα, αντιπροσώπους των μεγαλύτερων οργανισμών και άλλους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Στο φόρουμ αυτό, επενδυτές έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον επικεφαλής της Δημοκρατίας της Κριμαίας ο οποίος προεδρεύει στην οργανωτική επιτροπή του YIEF. Παραδοσιακά η τρίτη ημέρα ρου φόρουμ είναι αφιερωμένη σε συναντήσεις μεταξύ αντιπροσώπων της περιφερειακής κυβέρνησης και της επιχειρηματικής Κοινότητας.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Μόσχα #Γιάλτα #YaltaInternationalEconomicForum

2 views0 comments