Χαιρετίζουμε τα επιπρόσθετα μέτρα – Το Προεδρικό λογικεύτηκε στο παρά πέντε

Έστω και την υστάτη το Προεδρικό έλαβε ουσιαστικά μέτρα. Ικανοποίηση για την υιοθέτηση θέσεων της Συμμαχίας Πολιτών.

Η Συμμαχία Πολιτών εκφράζει την ικανοποίηση της και χαιρετίζει τα επιπρόσθετα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, ως ασπίδα στην «απειλή» του κορωνοϊού. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο τα προηγούμενα 24ωρα, λόγω της ατολμίας που επέδειξε η Κυβέρνηση να λάβει επαρκή μέτρα.


Έστω και στο παρά πέντε το Προεδρικό λογικεύτηκε και έλαβε ουσιαστικά μέτρα, θέτοντας επιτέλους ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.


Εκφράζουμε ικανοποίηση επίσης αφού εισακούστηκαν και υιοθετήθηκαν οι θέσεις της Συμμαχίας σε ότι αφορά στην ειδική άδεια σε γονείς, στο κλείσιμο μεγάλων χώρων συγκέντρωσης καθώς και στην κάθοδο χιλιάδων φοιτητών από Ελλάδα και ΗΒ.


Τα μέτρα πλέον κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ευχή όλων μας είναι να μη χρειαστεί λήψη περαιτέρω μέτρων. Τώρα η ευθύνη βαραίνει τον καθένα από εμάς ατομικά καθώς και συλλογικά. Αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί και συμμορφωνόμαστε άπαντες με τις οδηγίες.


Η Συμμαχία Πολιτών ανταποκρινόμενη στα επιπρόσθετα μέτρα και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης προς το δημόσιο καλό, ανακοινώνει ότι τα γραφεία του Κινήματος θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας, αφού διευθετήθηκε όπως το προσωπικό εργάζεται κατ’ οίκον.

141 views0 comments