Τελικό προεκλογικό μήνυμα της Συμμαχίας Πολιτών

Στην κορύφωση του έφτασε τις τελευταίες μέρες ο προεκλογικός αγώνας, με τις ατάκες, τα ευφυολογήματα, τις ανέξοδες υποσχέσεις και τον λαϊκισμό να κυριαρχούν έναντι του ουσιαστικού διαλόγου.

Οι πολίτες στις 30 Μαΐου καλούνται να αναδείξουν τους 56 βουλευτές τους, οι οποίοι θα τους εκπροσωπούν επάξια από τα έδρανα του κοινοβουλίου. Καλούμε λοιπόν τους πολίτες, με καθαρό μυαλό, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτούς που διαχρονικά μέσα στη Βουλή ήταν σταθερά δίπλα στον απλό άνθρωπο. Αυτούς που με τις προτάσεις και τις ψήφους τους εντός του Κοινοβουλίου, προωθούσαν και στόχευαν στην ευημερία των απλών πολιτών, απαλλαγμένοι από την εξυπηρέτηση οποιωνδήποτε άλλων συμφερόντων.


Αν όντως η κοινωνία διψά για αλλαγή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, πρέπει να ψηφιστούν άτομα που ήταν και παραμένουν ενάντια στα κατεστημένα. Αν θέλουμε στ’ αλήθεια να γυρίσουμε σελίδα, να περάσουμε από τις μαύρες σελίδες της διαφθοράς στις άσπρες σελίδες της διαφάνειας, τότε οι πολίτες οφείλουν να δώσουν δύναμη σ’ αυτούς που έμειναν έξω απ’ το σύστημα της διαπλοκής.


Οι υποψήφιοι της Συμμαχίας Πολιτών αλλά και ολόκληρου του συνδυασμού «ΕΔΕΚ – Κοινωνική Συμμαχία», είναι άνθρωποι με καθαρά χέρια που διεκδικούν τη δυνατότητα να προσφέρουν και όχι να πάρουν. Στάθηκαν και θα συνεχίσουν να το πράττουν απέναντι από το κατεστημένο και το σύστημα και δεν έγιναν ποτέ μέρος του.


Παράλληλα, οι απειλές για την πατρίδα μας πολλαπλασιάζονται καθημερινά, ως απότοκο του εγκλωβισμού της δικής μας πλευράς στις διχοτομικές θέσεις της Τουρκίας. Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να ενδυναμώσουν τη μοναδική πατριωτική αντιδιζωνική φωνή, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που προκύπτουν στο εθνικό μας θέμα.


Με ψήφο στον συνδυασμό «ΕΔΕΚ – Κοινωνική Συμμαχία», θέτουμε τις βάσεις για την ενδυνάμωση ενός δημοκρατικού αντιδιζωνικού μετώπου, για να βαδίσουμε με αξιοπρέπεια και ν’ απεγκλωβιστούμε από τους τουρκικούς τακτικισμούς.


Οι βουλευτικές εκλογές της Κυριακής είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του τόπου και καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, γιατί το αποτέλεσμα θα καθορίσει το δικό τους μέλλον.


Καλή ψήφο σε όλες και όλους!