ΣυνεργατισμόςΣυνεργατισμός

Η πρόσφατη πικρή εμπειρία του κουρέματος μας δείχνει την ανάγκη ο Συνεργατισμός να εξακολουθήσει να παραμένει το αντίβαρο στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα που αδυνατεί να αυτορρυθμιστεί.

Ενόσω η συζήτηση για τις αλλαγές στον Συνεργατισμό έχουν ανάψει και πάλι, ως Συμμαχία Πολιτών, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την εξυγίανση, αποδοτικότητα και στήριξη της κρατικής παρουσίας στον Συνεργατισμό.

Το κράτος οφείλει να διατηρήσει τον έλεγχο με πλειοψηφικό πακέτο στον Συνεργατισμό διότι η πρόσφατη πικρή εμπειρία του κουρέματος μας δείχνει την ανάγκη ο Συνεργατισμός να εξακολουθήσει να παραμένει το αντίβαρο στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα που αδυνατεί να αυτορρυθμιστεί.

Ο Συνεργατισμός υπό κρατικό έλεγχο θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πολίτες και τον λαό, από τους οποίους και προήλθε, και θα μπορεί να προσφέρει δανεισμό με χαμηλό κόστος στα νοικοκυριά που πλήττονται κυρίως από την οικονομική κρίση.

Θέλουμε ο Συνεργατισμός ως ένας καθαρά κυπριακός πιστωτικός οργανισμός να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τόπου, να γίνει μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα, ένα εργαλείο στην κοινωνική προσφορά για ένα σύγχρονο κράτος πρόνοιας.

Ο Συνεργατισμός στα χέρια των πολιτών για εμάς μπορεί και πρέπει να πρωτοτυπήσει για να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία μας.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Συνεργατισμός

1 view0 comments