Συνάντηση Συμμαχίας Πολιτών με Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών συναντήθηκε χθες με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων. Εκ μέρους της Συμμαχίας Πολιτών παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος, Αχιλλέας Μαλαχουρίδης και ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού, Γιώργος Ευσταθίου, ενώ από πλευράς του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος Μιχάλης Σιεκκερή και ο Οργανωτικός Γραμματέας, Μάριος Κούτζιη.

Επί τάπητος τέθηκαν διάφορα θέματα όπου αφορούν στον κλάδο των ιδιοκτητών γυμναστηρίων, όπως, μεταξύ άλλων, τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για τα γυμναστήρια καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα γυμναστήρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


Ως Συμμαχία Πολιτών τονίζουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στον σύνδεσμο ιδιοκτητών γυμναστηρίων. Ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας πρέπει να προχωρήσει άμεσα και χωρίς άλλη χρονοκαθυστέρηση, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπεται η δεινή θέση στην οποία έχουν βρεθεί οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων με τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

70 views0 comments