Συνάντηση Συμμαχίας Πολιτών Λεμεσού με ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ

Ο Πρόεδρος του επαρχιακού συμβουλίου Λεμεσού της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Ευσταθίου, είχε σήμερα το πρωί συνάντηση μαζί μ’ αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πτυχιούχων Επιστήμης Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ), μ’ επικεφαλής τον Πρόεδρο του συνδέσμου Δρ. Αντώνη Αλεξόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος πτυχιούχων γυμναστών. Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Αλεξόπουλος ενημέρωσε για το γεγονός ότι ενώ υπάρχει ειλημμένη απόφαση και δέσμευση από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για επαναλειτουργία του μητρώου γυμναστών, όπως ορίζεται και από την αντίστοιχη νομοθεσία, εντούτοις ακόμη να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις προς υλοποίηση αυτής της δέσμευσης.


Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτός που αναλαμβάνει να τους εκγυμνάσει κατέχει και τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις. Συνεπώς, η διασφάλιση της υγείας των πολιτών είναι εκ των ων ουκ άνευ και γι’ αυτό τον λόγο καλούμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Παιδείας όπως προχωρήσουν άμεσα με την υλοποίηση της δέσμευσης τους για την επαναλειτουργία του μητρώου γυμναστών.

53 views0 comments