• Γραφείο Τύπου

Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των κατοίκων Κόρνου - Πυργών

Αδιανόητο να γειτνιάζουν οχληρές βιομηχανίες με σχολεία και οικιστικές ζώνες


Το παρών της έδωσε σήμερα η Συμμαχία Πολιτών, δια του Αντιπροέδρου της, Αχιλλέα Μαλαχουρίδη, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων Κόρνου – Πυργών, στηρίζοντας συμβολικά με αυτό τον τρόπο το δίκαιο αγώνα τους.


Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στα δίκαια αιτήματα των μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και κατοίκων των Κοινοτήτων Κόρνου και Πυργών.


«Δεν θα κουραστούμε να δηλώνουμε και να στηρίζουμε τη θέση ότι η υγεία και η ποιότητα ζωής είναι υποχρέωση του κράτους. Αυτή την ποιότητα ζωής, η πολιτεία οφείλει να την παρέχει στους πολίτες του», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Αχιλλέας Μαλαχουρίδης , από το σημείο της στάσης εργασίας.


Ως Συμμαχία Πολιτών, θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο ως κράτος να μην έχουμε ορθό στρατηγικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να γειτνιάζουν οχληρές βιομηχανίες με οικιστικές ζώνες, σχολεία, στρατόπεδα και γενικά όπου διαβιούν άνθρωποι.


Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των γονέων, εκπαιδευτικών, κατοίκων και ιδιαίτερα των μαθητών Κόρνου – Πυργών. Μαζί τους θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα!


Αχιλλέας Μαλαχουρίδης

Αντιπρόεδρος Συμμαχίας Πολιτών

41 views1 comment
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης