Στήριξη από Συμμαχία Πολιτών στην εκστρατεία για μια «Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» στη Λεμεσό

Η Συμμαχία Πολιτών συμμετέχει στη διαδικτυακή εκστρατεία για «Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» στη Λεμεσό, μια Κυριακή κάθε μήνα. Υπενθυμίζουμε ότι το Κίνημα μας υπέγραψε το σχετική εκστρατεία και για την πρωτεύουσα.

Η Συμμαχία Πολιτών στηρίζει τη διαδικτυακή εκστρατεία για «Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» στη Λεμεσό, για μια Κυριακή το μήνα (μ’ εξαιρέσεις σε ΜΜΜ, αναγκαίες επισκέψεις σε νοσοκομεία κ.α).

Όπως διευκρινίζεται στη συγκεκριμένη διαδικτυακή εκστρατεία: «Με το τέλος των περιορισμών κυκλοφορίας και όταν ο περιορισμός της επιδημίας θεωρηθεί υπό έλεγχο, να εφαρμοστεί η Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στη Λεμεσό για μια Κυριακή κάθε μήνα. Μια Κυριακάτικη εκδήλωση το μήνα χωρίς αυτοκίνητα στο κέντρο της Λεμεσού, από τις 10π.μ. μέχρι τις 6μ.μ., ούτως ώστε να επιτρέπεται η φορτοεκφόρτωση και για να δίνεται αρκετός χρόνος για την μετακίνηση σε μακρινές αποστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η κυκλοφορία για αυτή τη μέρα θα επιτρέπεται μόνο στα λεωφορεία (με επιπλέον δρομολόγια για τη διευκόλυνση της μετακίνησης του κόσμου), ταξί, οχήματα εκτάκτου ανάγκης για απαραίτητες μετακινήσεις (βοήθεια σε αρρώστους, επισκέψεις σε νοσοκομείο, μεταφορά ατόμων με αναπηρίες)».

Υπενθυμίζουμε ότι το Κίνημα μας υπέγραψε το σχετικό κάλεσμα και για την πρωτεύουσα, σε μια προσπάθεια να συμβάλουμε στην επίτευξη του στόχου.

37 views0 comments