Συνάντηση Συμμαχίας Πολιτών με Υπ. Δήμαρχο Αγ. Νάπας κα. Ξύδια

Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Λιλλήκας, μαζί με αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών, πραγματοποίησαν συνάντηση το μεσημέρι στα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος με την υποψήφια Δήμαρχο Αγίας Νάπας κα. Αιμιλία Ξύδια.


Μετά τη συνάντηση έγιναν δηλώσεις.


Προέδρος Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας:

Είχαμε σήμερα συνάντηση με την μέλλουσα υποψήφια Δήμαρχο της Αγίας Νάπας κα. Αίμιλη Ξύδια. Μετά κι από αίτημα και της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου της Συμμαχίας Πολιτών, ανταλλάξαμε απόψεις, ακούσαμε τις σκέψεις της και για την ανάπτυξη της Αγίας Νάπας αλλά ταυτόχρονα και για το μεγάλο ζήτημα που έχουμε ενώπιον μας, της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Θα μεταφέρω όλες τις σκέψεις και προτάσεις που έχουμε ακούσει και στην επόμενη συνεδρίαση της Γραμματείας της Συμμαχίας Πολιτών, θεωρώ όμως ότι αφού έχουμε μία δεδομένη απόφαση που εφαρμόστηκε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, να εισακούομαι τις προτάσεις των Επαρχιακών Επιτροπών, εκτιμώ ότι κι αυτή τη φορά θα εισακουστεί η σχεδόν ομόφωνη άποψη της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας που θα καταθέσει η Αίμιλη Ξύδια.


Υποψήφια Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Αιμιλία Ξύδια:

Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα, ανταλλάξαμε απόψεις όσον αφορά τις Δημοτικές εκλογές στην Αγία Νάπα και όσον αφορά το νομοσχέδιο της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Ξεκαθάρισα ότι ως υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Αγίας Νάπας τη μη σύμφωνη γνώμη μου προς το νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών. Διεκδικούμε μία Αγία Νάπα η οποία θα έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στον νέον σχηματισμό της μεταρρύθμισης.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για τη στήριξη του προς το άτομό μου. Είναι κάτι το οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως διότι η υποψηφιότητα μου σαν ανεξάρτητη θέλω να συσπειρώσει όλο τον κόσμο της Αγίας Νάπας για το καλό της Αγίας Νάπας.