Συνάντηση με Σύμπλεγμα Ημιορεινών Κοινοτήτων Λεμεσού

Η Συμμαχία Πολιτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου κ. Γιώργο Ευσταθίου, τον Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Πολίτη κ. Αχιλλέας Μαλαχουρίδη και τον κ. Παντελή Κυριακίδη, Αν. Πρόεδρο του Επαρχιακού συμβουλίου, παρευρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου 2019 στην Παλώδια και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την κοινότητα, το σύμπλεγμα γειτόνων κοινοτήτων καθώς και την ευρύτερη περιοχή.


Το Σύμπλεγμα των ημιορεινών περιοχών Λεμεσού, Παλώδιας, Παραμύθα, Αψιού και Σπιτάλι έθεσε τα θέματα του δρόμου Αγίου Δημητρίου για αποσυμφόρηση Κόμβου Αγ. Φυλάξεως, τις Πολεοδομικές Ζώνες, τα πράσινα σημεία και τη διαχείριση σκυβάλων, τις κοινές υπηρεσίες και το θέμα της μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, το ζήτημα του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών καθώς και τα κτίρια των πρώην Συνεργατικών προς συζήτηση.


Επί τάπητος τέθηκαν ποικίλες απόψεις και θέσεις, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας από τη Συμμαχία Πολιτών, προκειμένου να υπάρξουν συγκεκριμένες εισηγήσεις, ώστε τα πιο πάνω θέματα να τύχουν διαχείρισης προς την ορθή κατεύθυνση.

14 views0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης