Συνάντηση με Δήμο Πάφου για ΑΞΙΚΔήμος Πάφου

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Δήμου Πάφου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων γιατί θεωρούμε επιβεβλημένη ανάγκη μια ενδεχόμενη μεταστέγαση του ΑΞΙΚ να γίνει στην Πάφο.

Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα είχε χθες συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος στα Κεντρικά γραφεία της Συμμαχίας Πολιτών στην Λευκωσία. Κατά την συνάντηση τέθηκε επί τάπητος και συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα μεταστέγασης του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου στην Πάφο.

Ως Συμμαχία Πολιτών στηρίζουμε την προσπάθεια του Δήμου Πάφου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς αυτή την κατεύθυνση και θεωρούμε επιβεβλημένη ανάγκη μια ενδεχόμενη μεταστέγαση του ΑΞΙΚ να γίνει στην Πάφο. Το γεγονός της ύπαρξης υποδομών που μπορούν να καλύψουν και να ενισχύσουν την λειτουργία του ΑΞΙΚ δίνει ένα προβάδισμα στην Πάφο.

Μια τέτοια κίνηση έχει επιπρόσθετο νόημα εάν λάβουμε υπόψη ότι η Πάφος είναι ένας βασικός, ολόχρονος τουριστικός προορισμός και παράλληλα θα δώσει ζωή στο ιστορικό κέντρο της Πάφου και της ευρύτερης περιοχής.

#ΔήμοςΠάφου #ΣυμμαχίαΠολιτών #ΑΞΙΚ

0 views0 comments