Συνάντηση Γ. Λιλλήκα με Δήμαρχο Κ. Πολεμιδιών

Δηλώσεις Δήμαρχου Κάτω Πολεμιδιών κ. Νίκου Αναστασίου:

«Είχαμε την τιμή σήμερα να επισκεφθεί τον Δήμο μας ο κ. Λιλλήκας μαζί με τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου Λεμεσού κ. Γιώργο Ευσταθίου. Είδαμε όλα τα θέματα τα οποία μας απασχολούν.  Την ανάπτυξη του Δήμου, το Βερεγγάρια, την ανάπτυξη στην περιοχή του καζίνο, ως επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την κτηνοτροφική περιοχή.


Συζητήσαμε επίσης θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και έχουμε βρει κατανόηση σε αυτά. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου καθώς κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος θα προωθηθούν τόσο σε Υπουργεία όσο και στην Βουλή, αν χρειαστεί. Είναι χαρά μας και ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας για να δούμε γενικά τα προβλήματα και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από τα θέματα που μας απασχολούν».


Δηλώσεις Προέδρου Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργου Λιλλήκα:

«Να ευχαριστήσω τον φίλο Δήμαρχο για τον χρόνο που μας διέθεσε και την ενημέρωση που έκανε. Χαιρόμαστε γιατί υπάρχουν Δήμοι οι οποίοι έχουν προοπτικές ανάπτυξης και υπάρχουν σχεδιασμοί για κάτι τέτοιο.


Μέσα από τη συνάντηση μας εμπλουτίσαμε και τις δικές μας γνώσεις αναφορικά με το μεγάλο ζήτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της μεταρρύθμισης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις τοποθετήσεις που θα κάνουμε όταν η κυβέρνηση καταθέσει το νομοσχέδιο στη βουλή.


Η θέση μας πάντοτε ήταν ότι θα πρέπει να στηριχθούν οικονομικά οι Δήμοι από την πολιτεία για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των δημοτών αλλά και να υλοποιήσουν τα έργα τα οποία θα τους επιτρέψουν μια βιώσιμη ανάπτυξη. Εμείς ως πολιτικό Κίνημα, στα μέτρα των δικών μας δυνατοτήτων, μέσα από τις δικές μας συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς, θα επιχειρήσουμε να σπρώξουμε προς την λήψη κάποιων αποφάσεων που θα επιλύσουν κάποια ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο».   

1 view0 comments