Κάποια κόμματα έχουν συνταυτιστεί με τα ιδιωτικά συμφέρονταΔιαπιστώνουμε με μεγάλη ανησυχία και λύπη, μια οργανωμένη προσπάθεια κατάργησης της προσπάθειας δημιουργίας του ΓΕΣΥ. Ενώ υπήρχε ομόφωνη απόφαση σε δυο συσκέψεις στο Προεδρικό όλων των πολιτικών δυνάμεων, διαπιστώνουμε ότι κάποια κόμματα έχουν πλέον υπαναχωρήσει και έχουν συνταυτιστεί με τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Την ώρα που έχουμε πετύχει μετά από πολλή προσπάθεια να μετακινήσουμε την Κυβέρνηση από το πολυασφαλιστικό στο μονοασφαλιστικό, την ώρα που έγιναν πολλές προσπάθειές να λυθούν πολλά εργασιακά προβλήματα όπως αυτό με τη ΠΑΣΥΝΟ, διαπιστώνουμε σήμερα μια οπισθοδρόμηση η οποία αν επικρατήσει θα πληρώσει πολύ το σκληρό τίμημα η υγεία του κύπριου πολίτη. Ιδιαίτερα τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Είναι εγκληματικό, το τονίζω, εγκληματικό, τον 21ο αιώνα η Κύπρος να είναι το μόνο κράτος της Ε.Ε που δεν διαθέτει ΓΕΣΥ. Καλώ όλα τα κόμματα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να θέσουν πάνω από όλα την υγεία του πολίτη και όχι τα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα. Καλώ όλους τους βουλευτές να προχωρήσουν στη συζήτηση και των νομοσχεδίων και των κανονισμών ώστε να τεθούν ενώπιων της ολομέλειας όπου ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία.

Δεν αντέχουν άλλο οι πολίτες να ταλαιπωρούνται, να κινδυνεύει η υγεία τους γιατί κάποιοι θέλουν να εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών

3 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης