Σύγκληση Εθνικού ΣυμβουλίουΠρέπει με σοβαρότητα και συνδιαβούλευση να διαμορφωθεί πολιτική ανατροπής των Τουρκικών σχεδιασμών και να χαραχθεί μια στρατηγική ικανή να κάμψει την Τουρκική αδιαλλαξία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

Είναι αδιανόητο να έχει τελειώσει η Διάσκεψη για τη Γενεύη και το Μοντ Πελεράν 3, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να ετοιμάζεται να πάρει τις επόμενες του αποφάσεις και το Εθνικό Συμβούλιο να μην έχει συγκληθεί ούτε μια φορά. Ως Συμμαχία Πολιτών επαναλαμβάνουμε την ανάγκη άμεσης σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου γιατί δυστυχώς οι προηγούμενες αποφάσεις του κ. Αναστασιάδη να μεταβεί στο Μοντ Πελεράν 1 και 2 , κατόπιν η απόφαση του δείπνου για να μεταβεί στη Γενεύη αλλά και η ίδια η Διάσκεψη της Γενεύης, απέδειξαν ότι ήταν και βεβιασμένες και λανθασμένες και επιζήμιες.

Το Εθνικό Συμβούλιο πρέπει να αξιολογήσει τα αποτελέσματα της Γενεύης και του Μοντ Πελεραν 3, να επανεκτιμήσει την πορεία των συνομιλιών και να εκτιμήσει την τουρκική πολιτική και τακτική. Πρέπει με σοβαρότητα και συνδιαβούλευση να διαμορφωθεί πολιτική ανατροπής των Τουρκικών σχεδιασμών και να χαραχθεί μια στρατηγική ικανή να κάμψει την Τουρκική αδιαλλαξία για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επίτευξης μιας δίκαιης λύσης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

#Κυπριακό #ΕθνικόΣυμβούλιο

2 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης