Η πολιτική της μεμονωμένης κατοικίας πρέπει να παραμείνει ως έχειΗ Συμμαχία Πολιτών Πάφου δια του προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου Πάφου κ. Ανδρέα Νικολαΐδη συμμετείχε στην σύσκεψη που έλαβε χώρα την 1η Μαρτίου με θέμα την μεμονωμένη κατοικία.

Η Συμμαχία Πολιτών Πάφου έχει απόψεις ταυτόσημες με όλες τις συμβαλλόμενες πλευρές και πολιτικές δυνάμεις ως προς το ότι η πολιτική της μεμονωμένης κατοικίας πρέπει να παραμείνει στην υφιστάμενη της μορφή.

Συγκεκριμένα η παρατεταμένη οικονομική κρίση έχει πλήξει ιδιαίτερα τους κατοίκους της υπαίθρου και ως εκ τούτου η οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική της μεμονωμένης κατοικίας θα αποτελεί επιπρόσθετο πλήγμα. Επιπλέον, η απόφαση αυτή ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά τις ήδη υποβαθμισμένες εκτιμημένες αξίες των ακινήτων, με όλα τα καταστροφικά ενδεχόμενα.

Τέλος, η αστυφιλία που μαστίζει τις κοινότητες της υπαίθρου ολοένα και περισσότερο, θα είναι ακόμη πιο έντονη όταν εκλείψουν τα κίνητρα που παρέχει η υφιστάμενη πολιτική της μεμονωμένης κατοικίας στους κατοίκους της υπαίθρου.

Ως Συμμαχία Πολιτών ευχόμαστε ότι το νομοθετικό σώμα θα λάβει σοβαρά υπόψη τα πιο πάνω, προκειμένου να μην αλλάξει η εν λόγω πολιτική σε βάρος των μικροϊδιοκτητών και των κατοίκων απομακρυσμένων αγροτικών κοινοτήτων.

#Μεμονωμένηκατοικία #ΣυμμαχίαΠολιτών

1 view0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης