• Γραφείο Τύπου

Παροχή γευμάτων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Αγαστή συνεργασία Συμμαχίας Πολιτών με τον Δήμο Αγ. Νάπας

Νοσηλευτές και γιατροί οι οποίοι υπηρετούν στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο και οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης κρουσμάτων κατά του Covid-19, έχουν τύχει μιας αναγκαίας εξασφάλισης ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους.


Η Συμμαχία Πολιτών, αντιλαμβανόμενη ότι οι άνθρωποι αυτοί διαμένουν σε ξενοδοχεία της περιοχής που δεν λειτουργούν και βρίσκονται απομονωμένοι μακριά από τις οικογένειες τους, προέβη σε ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστούν καθημερινά δωρεάν γεύματα για τους επαγγελματίες υγείας. Η κίνηση αυτή έτυχε πλήρους στήριξης από το Δήμο Αγίας Νάπας και τον ίδιο το Δήμαρχο και ομάδα εθελοντών, οι οποίοι τόσο με την προσωπική όσο και τη θεσμική τους συμβολή βοήθησαν να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός.


Η Συμμαχία Πολιτών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμο Αγίας Νάπας, το Δήμαρχο και τους εθελοντές για τις άμεσες ενέργειές τους. Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά τους φούρνους «Ζορμπάς» για τη δική τους σημαντική συνεισφορά.


Η ενότητα που χρειάζεται να επιδειχθεί σε περιόδους όπου μια κρίση μαστίζει μια χώρα, στην περίπτωση αυτή έχει όχι απλά έχει επιδειχθεί αλλά ξεπέρασε και το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Με τους πολίτες μαζί, θα τα καταφέρουμε!514 views0 comments