Παραίτηση Παύλου ΜυλωνάΣυμμαχία Πολιτών

Ως Συμμαχία Πολιτών σεβόμαστε την απόφαση του κ. Μυλωνά να παραιτηθεί από το Κίνημα. Είναι πολιτικά ηθικό όταν κάποιος δεν μπορεί να αποδεχτεί την απόφαση της πλειοψηφίας ενός Κινήματος, να αποχωρεί.

Ως Συμμαχία Πολιτών διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε παρεκκλίναμε από τις αρχές μας.

Ήμασταν και παραμένουμε κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και δεν το διαπραγματευόμαστε γιατί πρόκειται για την επίσημη διχοτόμηση της πατρίδας μας.

Ήμασταν και παραμένουμε αντιμνημονιακό Κίνημα. Δεν ψηφίσαμε κανένα μνημονιακό νομοσχέδιο γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η πολιτική δημιουργεί αύξηση των ανισοτήτων, αύξηση της εισοδηματικής ανισότητας και οδηγεί μεγάλη μερίδα του λαού στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ήμασταν και παραμένουμε υπέρ της άμεσης και σωστής εφαρμογής του ΓΕΣΥ γιατί θεωρούμε εγκληματικό να κινδυνεύουν καθημερινά ανθρώπινες ζωές και κάποιοι να προωθούν τα μεγάλα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα.

Ήμασταν και είμαστε κατά των πελατειακών σχέσεων και του ρουσφετιού για τούτο και είμαστε οι μοναδικοί που δεν καταδεχτήκαμε να δώσουμε λίστες διορισμού για Ημικρατικούς οργανισμούς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τουναντίον καταθέσαμε σωρεία Προτάσεων για πάταξη της κομματοκρατίας που είναι η πηγή της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ευχόμαστε τέλος στον κ. Μυλωνά καλή συνέχεια και τον ευχαριστούμε για τη σύντομη συνεργασία.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΠαύλοςΜυλωνάς

0 views0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης