Όσο συντρέχουν λόγοι υγείας και ασφάλειας τα οδοφράγματα να παραμείνουν κλειστά

Ενόψει της αυριανής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου θα τεθεί επί τάπητος το μέτρο της προσωρινής αναστολής της διέλευσης από και προς τέσσερα οδοφράγματα, η Συμμαχία Πολιτών υποδεικνύει στην Κυβέρνηση ότι δεν πρέπει να υποκύψει στις πιέσεις που ασκούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Τα προληπτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού πρέπει να παραμείνουν σε ισχύ, όσο οι αρμόδιες αρχές του κράτους εκτιμούν ότι συντρέχουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Η Κυβέρνηση οφείλει να κλείσει τ’ αυτιά σε όσους σκόπιμα τις τελευταίες μέρες ασκούν πιέσεις, είτε με δημόσιες δηλώσεις τους, είτε με προμελετημένα επεισόδια.


Είναι άξιον απορίας, πως οι ομάδες που τώρα ασκούν πιέσεις για άνοιγμα των τεσσάρων οδοφραγμάτων, έμειναν παγερά αδιάφορες απέναντι στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, για διοχέτευση παράτυπων μεταναστών στις ελεύθερες περιοχές.


Την ώρα που ανά το παγκόσμιο λαμβάνονται αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού, η Κύπρος παραμένει το μόνο κράτος του οποίου μερίδα πολιτών αντιδρά, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.


25 views0 comments