Ομόφωνα και από Γραμματεία και από Ανώτατη Σύγκλητο η αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές

Μέσα σε πάρα πολύ θετικό κλίμα, τ’ αρμόδια σώματα της Συμμαχίας Πολιτών αποφάσισαν ομόφωνα χθες βράδυ, την αυτόνομη κάθοδο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η Συμμαχία Πολιτών είχε ξεκαθαρίσει μ’ επίσημη ανακοίνωση από την πρώτη στιγμή των επαφών μ’ άλλες πολιτικές δυνάμεις, ότι υπερασπίζεται το διαχρονικό στόχο της αναζήτησης ευρύτερων συνεργασιών με όμορες δυνάμεις.


Τονίσαμε ότι αυτές οι επαφές έπρεπε να διέπονται από ειλικρίνεια, ισότητα και αλληλοσεβασμό, πάντοτε με ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο. Οι πρόσφατες προσπάθειες δυστυχώς ναυάγησαν, όχι με υπαιτιότητα της Συμμαχίας Πολιτών.


Μετά την ψεσινή απόφαση, η Συμμαχία Πολιτών προχωρά στη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου της. Θέση στο ψηφοδέλτιο της μπορεί να έχουν πολίτες με συγκλίνουσες θέσεις στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Πολίτες με κοινωνική δράση και ευαισθησία που θέλουν να ενώσουν δυνάμεις μαζί μας για εκσυγχρονισμό του κράτους και της κοινωνίας καθώς και προαγωγή της κοινωνικής δημοκρατίας.


H συγκεκριμένη απόφαση δεν κλείνει την πόρτα σ’ ενδεχόμενη συνεργασία, εάν προκύψει σοβαρή και έντιμη πρόταση καθώς και ειλικρινής διάθεση.
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης