Συμμετοχή Γ. Λιλλήκα στο οικονομικό φόρουμ στη ΓιάλταΟικονομικό Φόρουμ στη Γιάλτα

Ο κ. Γιώργος Λιλλήκας μετά την ολοκλήρωση των πολιτικών επαφών του στη Μόσχα, μετέβη στη Γιάλτα, κατόπιν πρόσκλησης της Ρωσικής κυβέρνησης για να συμμετάσχει από σήμερα Πέμπτη στο Οικονομικό Φόρουμ της Γιάλτας, το οποίο αποτελεί ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα οικονομικά φόρουμ που διεξάγονται στη Ρωσία.

Η συμμετοχή του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών σε αυτή την εκδήλωση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του διαλόγου και της συνεργασίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, μέλη εθνικών και περιφερειακών κοινοβουλίων, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν επισκέφτηκαν κατ’ επανάληψη τη Κριμαία και πραγματοποίησαν πολιτικές επαφές, βουλευτές και Γερουσιαστές και από άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ρωσική Ομοσπονδία υπήρξε πάντοτε σταθερός υποστηρικτής των δικαίων του λαού μας και συμπαραστάτης μας σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές, τόσο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όσο και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς, στη βάση του διεθνούς δικαίου και του Καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις μας, μοναδικό στόχο έχουν να διαφυλάξουν τη σχέση αυτή και να ανταποδώσουμε έμπρακτα την υποστήριξη της χώρας μας και του λαού μας στη φίλη Ρωσία.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Γιάλτα

3 views0 comments