Οι 3 υποψήφιοι ήταν και είναι συνεργοί της καταστροφής της ΚύπρουΟικονομία

Ο εκπρόσωπος του Προέδρου Αναστασιάδη που πήγε απροετοίμαστος στο Γιούρογρουπ και αποδέχθηκε να κουρευτούν, κοινώς να ληστέψουν τις καταθέσεις, τους κόπους και τα όνειρα των πολιτών, σήμερα πανηγυρίζει για μια δήθεν ανάκαμψη της οικονομίας. Αφού πρώτα γονάτισαν τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα αναφέρεται στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, που εν τη διακυβέρνηση τους, οδηγηθήκαμε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και προσκλήθηκε η Τρόικα.

Και τέλος αναφέρεται στον Νικόλα Παπαδόπουλο που στήριξε την υποψηφιότητα Χριστόφια και όπως δήλωσε πρόσφατα σε εκπομπή, ψήφισε και στήριξε τον Νίκο Αναστασιάδη.

Το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι ότι και οι τρεις πιο πάνω υποψήφιοι ήταν και είναι συνεργοί της οικονομικής καταστροφής της Κύπρου και του λαού μας.

Αντίθετα ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Γιώργος Λιλλήκας, όταν υπέβαλλε υποψηφιότητα ο Δημήτρης Χριστόφιας, υπέβαλλε με προσωπικό κόστος την παραίτηση τους από την Υπουργική θέση.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Γιώργος Λιλλήκας, το 2013 ήταν υποψήφιος απέναντι στον Νίκο Αναστασιάδη και κατάφερε το εκπληκτικό αποτέλεσμα του 25%. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα, είναι μέρος του προβλήματος και σίγουρα δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν να αποτελέσουν τη λύση του.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Οικονομία #Κούρεμακαταθέσεων

1 view0 comments