Λιμάνι ΛεμεσούΑμείωτο συνεχίζεται το μπάχαλο στο λιμάνι Λεμεσού. Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ούτε μια συμφωνία της προκοπής δεν είναι άξια να υπογράψει προς όφελος του κοινού καλού.

Με γνώμονα μόνο την εμμονή της να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα στην Κύπρο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, προχώρησε με κάθε προχειρότητα στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις κυπριακές επιχειρήσεις.

Η μετάβαση έγινε χωρίς καμία πρόνοια για να αποφευχθούν όλα αυτά τα λάθη.

Η μετάβαση έγινε με ύποπτη μυστικότητα και ως Συμμαχία Πολιτών διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως γιατί ήταν αδιανόητο το γεγονός ότι αποκρύφθηκε με αστείες δικαιολογίες από τη Βουλή το συμβόλαιο για μια τόσο μεγάλη συμφωνία που απτόταν κρατικής περιουσίας,.

Προς τούτο και αποστείλαμε στο Γενικό Ελεγκτή επιστολή με αναλυτικό σημείωμα για τις διάφορες πτυχές που θεωρούμε ότι πρέπει να ερευνήσει αναφορικά με τις συμφωνίες που έγιναν στο λιμάνι Λεμεσού.

Τέλος, την ώρα που η εύθραυστη μας οικονομία ζημιώνεται καθημερινά από τα λάθη της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, ουδείς με προεξέχοντα τον Υπουργό Συγκοινωνιών, δεν έχει την πολιτική ευθιξία να αναλάβει την ευθύνη.

#ΛιμάνιΛεμεσού #ΣυμμαχίαΠολιτών

1 view0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης