Κοινός αντίπαλος είναι η ΤουρκίαΌσο τα ελληνοκυπριακά κόμματα διασπώνται και διχάζουν το λαό, τόσο προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους τουρκικούς σχεδιασμούς. Επιβάλλεται ενότητα και σοβαρότητα.

Κοινός αντίπαλος είναι η Τουρκία και οι σχεδιασμοί της.

Η γνωστή τουρκική αδιαλλαξία ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο αυτές τις ημέρες με αποκορύφωμα την άρνηση του κ. Ακιντζί να παραστεί στην αυριανή συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Δυστυχώς για ασήμαντη αφορμή επιχειρεί να οδηγήσει τις συνομιλίες σε αδιέξοδο ή να επιβάλλει νέους δικούς της σκληρούς όρους.

Δεν πρέπει να έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Τουρκία έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματα της στην περίπτωση κήρυξης επίσημου αδιεξόδου στο Κυπριακό.

Επιβάλλεται να παύσει πάραυτα τόσο η εσωτερική διαμάχη για το ψήφισμα της Βουλής όσο και το τέχνασμα του ΔΗΣΥ που μας οδηγεί σε ακόμη πιο επικίνδυνες ατραπούς.

Επιβάλλεται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις ενότητα και σοβαρότητα. Κοινός αντίπαλος είναι η Τουρκία και οι σχεδιασμοί της. Όσο οι ελληνοκυπριακές δυνάμεις διασπώνται και διχάζουν το λαό, τόσο προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους τουρκικούς σχεδιασμούς.

Επιβάλλεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να συγκαλέσει Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα διεξαχθεί με συναίσθηση της σοβαρότητας των στιγμών και θα διαμορφώσει ένα σχέδιο δράσης για να αναχαιτίσουμε και να ανατρέψουμε τους τουρκικούς σχεδιασμούς, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή αμέσως μετά την κήρυξη αδιεξόδου στις συνομιλίες.

Αυτή είναι η καλύτερη υπηρεσία που έχουν να προσφέρουν κόμματα και Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς την πατρίδα και το λαό μας.

#Κυπριακό #ΣυμμαχίαΠολιτών

2 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης