Κακοπροαίρετες και παραπλανητικές μυθοπλασίες σε σημερινή αρθρογραφία στον Τύπο

Αναίτια επίθεση με ψευδές και παραπλανητικό περιεχόμενο δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, σε αρθρογραφία που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Καθημερινή».

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στο άρθρο με τίτλο «Ένας υπαρκτός τυχοδιωκτισμός»:


«...Αποτέλεσμα ήταν Γιώργος Λιλλήκας και Γιωργος Περδίκης να συμβαδίσουν προεκλογικά και στη συνέχεια ο πρώτος να βρίζει τον δεύτερο στο Εθνικό Συμβούλιο».


Ασφαλώς η κατηγορία περί εκτόξευσης ύβρεων εκ μέρους Γ. Λιλλήκα προς το πρόσωπο του κ. Περδίκη, αφορά μύθευμα της αρθρογράφου, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Αναμένουμε αν μη τι άλλο να αποκαλυφθεί η πηγή που παραπλάνησε τη δημοσιογράφο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ούτε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών αλλά ούτε και κάποιο άλλο στέλεχος του Κινήματος, δέχθηκαν κάποιο σχετικό τηλεφώνημα προς διερεύνηση της εν λόγω αναφοράς.


Αυτοί που θέλουν να θεωρούνται έγκριτοι και σοβαροί δημοσιογράφοι, όπως η αρθρογράφος της συγκεκριμένης δημοσίευσης, οφείλουν να στηρίζουν τα γραφόμενα τους σε γεγονότα και όχι σε κακοπροαίρετες παραπλανητικές επινοήσεις.

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης