Υπενθυμίζουμε την πρόταση για ειδικό επίδομα σε νοσηλευτές μ’ αφορμή την 12η Μαΐου

Μ’ αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, η Συμμαχία Πολιτών χαιρετίζει τους νοσηλευτές ανά το παγκόσμιο και εκφράζει θερμές ευχαριστίες για τον υποδειγματικό επαγγελματισμό που επιδεικνύουν, στην προσπάθεια της ανθρωπότητας ν΄αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναμφίβολα οι επαγγελματίες υγείας και ειδικότερα οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες της σύγχρονης εποχής. Οι φετινές συνθήκες τιμής της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τη στήριξη που πρέπει να παρασχεθεί στους νοσηλευτές, οι οποίοι στέκονται στην πρώτη γραμμή και ορθώνουν ανάστημα απέναντι στην πανδημία.


Απ’ τον πόλεμο εναντίον του κορωνοϊού, η ανθρωπότητα θα αναδειχθεί νικήτρια και θα τ’ οφείλει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του πλανήτη. Στερήθηκαν και στερούνται πολλά καθημερινά. Είναι στην πρώτη γραμμή, υπηρετώντας τον όρκο που έδωσαν, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την υγεία.

Η Συμμαχία Πολιτών υπενθυμίζει ότι πρότεινε όπως παραχωρηθεί ειδικό επίδομα σε νοσηλευτές κρατικών νοσηλευτηρίων, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ανταπόδοσης.

62 views0 comments