Η Συμμαχία Πολιτών για υπολειτουργία Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου

Έντονες αντιδράσεις εντός της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, επέφερε η απόφαση για εκκένωση και άλλων θαλάμων του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη νοσηλεία και άλλων ατόμων που ενδεχομένως να νοσήσουν με κορωνοϊό.

Η αναστολή της λειτουργίας σημαντικών τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου οδηγεί σε δεινή θέση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς θα πρέπει να μεταβαίνουν σε άλλες επαρχίες για σημαντικές ιατρικές ανάγκες.


Εκφράζουμε την απογοήτευση μας καθώς η Κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύτηκε το χρόνο από το πρώτο ολικό απαγορευτικό ( Lockdown) μέχρι και σήμερα, μ’ αποτέλεσμα να πιαστεί απροετοίμαστη και σ’ αυτό τον τομέα. Παράλληλα εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, για να συνεχίσουν να λειτουργούν σημαντικά Τμήματα του Νοσοκομείου της περιοχής τους.


Υποδεικνύουμε στην Κυβέρνηση, ότι η η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα αντιμετωπιστεί με εύηχη επικοινωνιακή πολιτική αλλά με ουσιαστικά μέτρα που θα βοηθούν τους πολίτες ν’ ανταπεξέλθουν και όχι να τους εγκλωβίζουν σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης