Η Συμμαχία Πολιτών για τις κινητοποιήσεις αγροτών στην ελεύθερη ΑμμόχωστοΔήλωση Προέδρου Επαρχιακού Συμβουλίου Αμμοχώστου της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιου βουλευτή με το συνδυασμό «ΕΔΕΚ – Κοινωνική Συμμαχία», Νίκου Χριστοφή.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Στο έλεος του Θεού αφέθησαν οι αγρότες της ελεύθερης Αμμοχώστου και ειδικότερα οι θερμοκηπιούχοι της περιοχής, οι οποίοι βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση αφού μεγάλες ποσότητες των φθαρτών τους παραμένουν αδιάθετες.


Παρά του ότι οι θερμοκηπιούχοι προσαρμόστηκαν, μετά από υπόδειξη της Κυβέρνησης, μ’ όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες – κάτι που ισοδυναμούσε με μεγάλα χρηματικά ποσά – εντούτοις δεν τυγχάνουν καμίας στήριξης από το Κράτος εν μέσω πανδημίας.


Μεγάλες ποσότητες φθαρτών καταλήγουν σε σκουπιδότοπους αφού παραμένουν αδιάθετες λόγω της πανδημίας, με την Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα. Ως Συμμαχία Πολιτών στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των θερμοκηπιούχων και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του αγροτικού κόσμου μέχρι τη δικαίωση.


Οι αγρότες δεν είναι πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Επιβάλλεται άμεση στήριξη στους συμπολίτες μας για να κατορθώσουν να επιβιώσουν και αντεπεξέλθουν των δυσκολιών που επιφέρει η πανδημία.


36 views0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης