Η Συμμαχία Πολιτών για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Συμμαχίας Πολιτών που κατέρχονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΔΕΚ – Κοινωνική Συμμαχία», υπέβαλαν σήμερα το πρωί τις υποψηφιότητες τους για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες και να μην επιλέξει την αποχή. Η αποχή δεν είναι επιλογή, είναι ανοχή και συντήρηση όσων η κοινωνία επιθυμεί ν’ αλλάξει. Η νέα βουλή καλείται να αναστηλώσει το κύρος της. Να πατάξει τα φαινόμενα διαπλοκής, αδιαφάνειας και άκρατου λαϊκισμού.


Το ψηφοδέλτιο «ΕΔΕΚ – Κοινωνική Συμμαχία» μπορεί και πρέπει να τύχει λαϊκής στήριξης. Η συμπόρευση μας με την ΕΔΕΚ είναι ένα σημαντικό βήμα για να δημιουργηθεί ένα αντι-διζωνικό μέτωπο σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Κυπριακό.


Επιτυχία αυτής της συνεργασίας μπορεί να οδηγήσει σε δεύτερο βήμα, δηλαδή στην πρόσκληση και άλλων πολιτικών δυνάμεων με όμορες ή συγκλίνουσες δυνάμεις, για να δημιουργηθεί ένας τρίτος πόλος σε ότι αφορά στη διεκδίκηση των δικαίων για τη λύση του Κυπριακού.