Η Συμμαχία Πολιτών για την απόφαση δημιουργίας Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας

Η Συμμαχία Πολιτών χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για δημιουργία Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Η δημιουργία Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας είναι αδιαμφισβήτητα θετική εξέλιξη, καθώς θεωρούμε ότι θα λύσει πολλά απ’ τα προβλήματα που παρατηρούνται σήμερα στην κοινωνία.


Εάν το συγκεκριμένο Υφυπουργείο αφεθεί απρόσκοπτα να επιτελέσει το έργον του και δεν πρόκειται για ακόμα ένα προεκλογικό επικοινωνιακό τέχνασμα της Κυβέρνησης, τότε είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα.


Οι μεγάλες ανισότητες που παρατηρούνται στην κοινωνία μας, η έλλειψη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, ο κοινωνικός αποκλεισμός μεγάλων ομάδων του πληθυσμού καθώς και η ενσωμάτωση πολιτών στην κοινωνία είναι μόνο μερικά απ’ τα καυτά θέματα που πρέπει να επικεντρωθεί το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας. Αυτά τα φαινόμενα φαίνεται να μαστίζουν σήμερα την κυπριακή κοινωνία, χωρίς να φαίνεται διατεθειμένος κάποιος αρμόδιος φορέας για να δώσει λύσεις. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι αυτό θα προκύψει μέσα απ’ τη δημιουργία του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.


Αν θέλουμε η κοινωνία μας να προοδεύει και να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, τέτοιες προσπάθειες πρέπει να τις επικροτούμε και να τις στηρίζουμε.


Αχιλλέας Μαλαχουρίδης

Ανιπρόεδρος Συμμαχίας ΠολιτώνΣυμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης