Η Συμμαχία Πολιτών για τα νέα προγράμματα στήριξης Οικονομίας και Απασχόλησης

Νέο πακέτο στήριξης εργαζομένων, επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργοδοτουμένων ανακοίνωσαν ο Υπουργός Οικονομικών και η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που επιφέρει η πανδημία και τα απαγορευτικά που επιβάλλονται προς αντιμετώπιση της.

Η Συμμαχία Πολιτών εκτιμά ότι τα νέα Κυβερνητικά προγράμματα στήριξης εργαζομένων, επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργοδοτουμένων που εξαγγέλθησαν σήμερα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Κυβέρνηση πρέπει μέσω των εν λόγω προγραμμάτων να στοχεύσει προς μια δίκαιη κατανομή του κόστους της κρίσης, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι ορθά στηρίζονται όσοι πληρώνουν βαρύ τίμημα από τα περιοριστικά μέτρα.


Παράλληλα, οφείλουμε να υποδείξουμε προς την Κυβέρνηση ότι αυτό που επείγει την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι η ενίσχυση και αναβάθμιση των κρατικών νοσηλευτηρίων, ούτως ώστε να μπορούν ν’ ανταποκριθούν σ’ ενδεχόμενες αυξανόμενες ανάγκες.


Τα κρατικά νοσηλευτήρια αποτέλεσαν ασπίδα κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας. Η ουσιαστική ενίσχυσή τους κρίνεται επιβεβλημένη, για να μπορέσει η Κύπρος να βγει από την πανδημία με τις όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες.

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης