Η Συμμαχία Πολιτών για διαμάχη Κυβέρνησης – ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ για διαφθορά

Σε παιχνίδι εντυπώσεων για το ποιος είναι ... πιο λίγο διεφθαρμένος επιδίδονται Κυβέρνηση, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Επιχειρώντας να ξεγελάσουν ακόμα μια φορά τον λαό και εμπαίζοντας με την ίδια τη νοημοσύνη των πολιτών, ανταλλάσσουν ανακοινώσεις αλληλο – εκτοξεύοντας πυρά, με φόντο τη διαφθορά και τη διαπλοκή, που πλέον αποτελεί μάστιγα για τον τόπο μας.


Οι ίδιοι που εμπλέκονται σε σωρεία σκανδάλων, είναι οι ίδιοι που τσακώνονται για το ποιος εμπλέκεται περισσότερο στη διαπλοκή. Η προσπάθεια τους είναι γνωστή: Η ποδοσφαιροποίηση ακόμα μία φορά της πολιτικής, με απώτερο στόχο τη συσπείρωση των οπαδών τους.


Οι ίδιοι κομματικοί μηχανισμοί οι οποίοι φωνάζουν σήμερα για τη διαφθορά και παρουσιάζονται στο λαό ως φρουροί της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, είναι οι ίδιοι οι οποίοι έκτισαν το σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς με κομματικούς διορισμούς παντού, το οποίο τους αποφέρει μίζες, ρουσφέτι και πελατειακή εξάρτηση του πολίτη.


Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολίτες: Αυτοί είναι μέρος του προβλήματος, γι’ αυτό και δεν μπορούν να είναι μέρος της λύσης.


ΕΔΩ μπορείτε να δείτε σωρεία προτάσεων που κατέθεσε κατά το παρελθόν η Συμμαχία Πολιτών ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, προς την κατεύθυνση της πάταξης της διαφθοράς και της διαπλοκής.