ΓΕΣΥ - Επιστολή Κοινωνικής ΣυμμαχίαςΓΕΣΥ

Η Συμμαχία Πολιτών στηρίζει απερίφραστα και με όλες τις δυνάμεις της, την έκκληση που απευθύνει η Κοινωνική Συμμαχία για την Εφαρμογή του ΓΕΣΥ.

Το ΓΕΣΥ αποτελεί για εμάς το δεύτερο σοβαρότερο εθνικό ζήτημα μετά το Κυπριακό που αντιμετωπίζει ο λαός μας. Για τούτο και στηρίξαμε τις προσπάθειες τόσο του Υπουργού Υγείας όσο και όλων των εμπλεκομένων φορέων που αγωνιούν για την άμεση και σωστή υλοποίηση του. Αντίθετα, σταθήκαμε απέναντι από τις πολιτικές ηγεσίες που με διάφορες δικαιολογίες και προσκόμματα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα οικονομικά, ιδιωτικά συμφέροντα.

Για αυτό και τώρα συντασσόμαστε με την έκκληση της Κοινωνικής Συμμαχίας και καλούμε με τη σειρά μας όλους να μείνουν προσηλωμένοι στις ομόφωνες αποφάσεις που έχουν ληφθεί κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να αφήσουν οποιεσδήποτε προφάσεις, και εφευρήματα για αλλαγή της φιλοσοφίας των δύο νομοσχεδίων κατά μέρος.

Άμεσα τα δυο νομοσχέδια πρέπει να οδηγηθούν στην ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση. Καλούμε όλους λοιπόν, όπως με την ολοκλήρωση των συζητήσεων στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής να ψηφίσουν χωρίς καμιά καθυστέρηση και νόθευση τα δύο μεταρρυθμιστικά νομοσχέδια της Αυτονόμησης και του ΓΕΣΥ.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΚοινωνικήΣυμμαχία #ΓΕΣΥ

3 views0 comments