ΓΕΣΥ - Έκκληση Υπουργού ΥγείαςΓΕΣΥ

Καλούμε με τη σειρά μας τα κόμματα που κάνουν προτάσεις τώρα για νέα μοντέλα ΓΕΣΥ, να αντιληφθούν ότι πολιτεύονται εις βάρος της δημόσιας υγείας

Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι επιτέλους υπογράφτηκε η συμφωνία για το λογισμικό του ΓΕΣΥ. Όσον αφορά στην έκκληση του Υπουργού Υγείας προς τα κόμματα, ως Συμμαχία Πολιτών αποδείξαμε από την αρχή των συζητήσεων για το ΓΕΣΥ, ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την υλοποίηση του.

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας για ταυτόχρονη ψήφιση και των δυο νομοσχέδιων με παράλληλες διαδικασίες διαχείρισης των επειγόντων προβλημάτων που τρέχουν. Αντιμετωπίζουμε την υγεία και την υλοποίηση του ΓΕΣΥ ως Εθνικό θέμα και θα παλέψουμε ασχέτως πολιτικού κόστους για την όσο πιο δυνατό γρήγορη και σωστή εφαρμογή του.

Ταυτόχρονα καλούμε με τη σειρά μας τα κόμματα που κάνουν προτάσεις τώρα για νέα μοντέλα ΓΕΣΥ, να αντιληφθούν ότι πολιτεύονται εις βάρος της δημόσιας υγείας. Πειράματα και παλινδρομήσεις αποτελούν συνταγή για ακύρωση του ΓΕΣΥ και γεννούν πολλά ερωτηματικά ως προς τις σκοπιμότητες που υπηρετούν.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Υγεία #ΓΕΣΥ

3 views0 comments