Γενικός Ελεγκτής vs Υπουργός ΟικονομικώνΟδυσσέας Μιχαηλίδης

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη συνεχίζει εργολαβικά να αμφισβητεί τους θεσμούς και να προσπαθεί να καταρρακώσει το κύρος τους. Μετά τα όσα συνέβησαν με τη Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας και τη Γενική Εισαγγελία σειρά πήρε ο Γενικός Ελεγκτής.

Είναι γεγονός ότι δεν έχει μείνει υψηλόβαθμη θέση που να μην έχει πληρωθεί από Συναγερμικό στέλεχος ή άτομα που στήριξαν προεκλογικά την υποψηφιότητα Ν. Αναστασιάδη. Και ελλείψει επιχειρημάτων, η Κυβέρνηση Αναστασιάδη βάζει τους Υπουργούς του να επιτίθενται στον Γενικό Ελεγκτή. Μετά τον Υπουργό Εσωτερικών σειρά πήρε ο Υπουργός Οικονομικών.

Δυστυχώς η αξιοκρατία, η μεταρρύθμιση και η διαφάνεια έχουν εξαφανιστεί επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη. Ο εκσυγχρονισμός για τον ΔΗΣΥ είναι συνώνυμος με τις πελατειακές σχέσεις, το ρουσφέτι και το πλουσιοπάροχο βόλεμα των μελών του εις βάρος του υπόλοιπου κυπριακού λαού.

Καλούμε την Κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να «πουλά μαγκιά» με τις δημόσιες δηλώσεις των Υπουργών της, να σεβαστεί τους θεσμούς και τους νόμους και να λειτουργήσει νομότυπα όπως απαιτεί από τους υπόλοιπους πολίτες που δεν ανήκουν στο ΔΗΣΥ.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΟδυσσέαςΜιχαηλίδης #ΓενικόςΕλεγκτής

3 views0 comments