ΓΕΣΥΓΕΣΥ

Έντονη ανησυχία μας προκάλεσε η ανάρτηση του Υπουργού Υγείας σχετικά για την ύστατη προσπάθεια του κατεστημένου μέσω ενός πολιτικού αρχηγού για να ακυρωθεί το ΓεΣΥ.

Ως Συμμαχία Πολιτών θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο είναι αδιανόητο αλλά αποτελεί μνημείο εγκληματικής αδιαφορίας για την υγεία των πολιτών. Ελπίζουμε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί αυτός ο πολιτικός αρχηγός που θα προδώσει με τον χείριστο τρόπο τις ελπίδες του λαού μας για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, για να εξυπηρετήσει τα μεγάλα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα. Όποιος σκοπεύει να υποσκάψει την υλοποίηση του ΓΕΣΥ, τον καλούμε πρώτα να επισκεφθεί ένα δημόσιο νοσοκομείο και να συνομιλήσει με τους πολίτες αλλά και το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Μετά από αυτό δεν πιστεύουμε ότι η συνείδηση του θα του επιτρέψει να συνεχίσει να εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.

Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η υγεία δεν είναι προνόμιο μόνο των πλουσίων. Η υγεία αποτελεί αγαθό για όλους τους πολίτες. Ως Συμμαχία Πολιτών, στηρίζουμε τον Υπουργό Υγείας και θα αγωνιστούμε για την άμεση εφαρμογή του ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓΕΣΥ

2 views0 comments