Παραπληροφόρηση από συγκεκριμένα μέλη του Εθνικού ΣυμβουλίουΕπειδή γίνεται οργανωμένη προσπάθεια παραπληροφόρησης από συγκεκριμένα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου παρά την κρισιμότητα των στιγμών, εκμεταλλευόμενοι την υπευθυνότητα του Προέδρου του Κινήματος Γιώργου Λιλλήκα να μην προβαίνει σε δηλώσεις ή διαρροές ενόσω διαρκεί η Διάσκεψη, ξεκαθαρίζουμε τα ακόλουθα:

1. Ο κ. Αναστασιαδης ούτε ζήτησε ούτε χρειάζεται εν λευκώ εξουσιοδότηση από το Εθνικό Συμβούλιο για τους χειρισμούς ή τις προτάσεις που καταθέτει. Το Εθνικό Συμβούλιο είναι συμβουλευτικό σώμα.

2. Το Εθνικό Συμβούλιο δεν συμμετείχε στη σύνταξη των προτάσεων ούτε και έχει τα σχετικά έγγραφα στη διάθεση του.

3. Ο κ. Λιλλήκας διατηρώντας τις διαφωνίες του με συγκλήσεις και την πολιτική του κ. Αναστασιάδη, εν μέσω διαπραγματεύσεων επέλεξε, όσες φορές ζητήθηκε η άποψη του Εθνικού Συμβουλίου, να συμπεριφερθεί σοβαρά και υπεύθυνα καταθέτοντας εισηγήσεις που στόχο είχαν να βελτιώσουν τις προτάσεις του κ. Αναστασιάδη ή να περιορίσουν τις οποίες αρνητικές συνέπειες ή να αποτραπούν δυσάρεστες εξελίξεις.

Αυτή είναι η αλήθεια και οτιδήποτε άλλο μεταφέρουν διάφοροι είναι παραπληροφόρηση που αποσκοπεί σε μικροκομματικές σκοπιμότητες ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμες για την πατρίδα μας εξελίξεις.

Ο Γιώργος Λιλλήκας όταν λήξει η Διάσκεψη θα ενημερώσει τον κυπριακό λαό για όλα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΕθνικόΣυμβούλιο

0 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης