Επίσκεψη Συμμαχίας Πολιτών στο Λιμάνι ΛεμεσούΛιμάνι Λεμεσού

Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών επισκέφθηκε σήμερα το Λιμάνι της Λεμεσού στο πλαίσιο των επαφών για τη μελέτη και προώθηση διαφόρων προβλημάτων.

Ως Συμμαχία Πολιτών θα θέσουμε ενώπιων της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για επανεξέταση τον τρόπο λειτουργιάς του νέου αυτού καθεστώτος

Είναι η τρίτη μέρα που το λιμάνι λειτουργεί με το νέο καθεστώς. Με μεγάλη λύπη παρατηρούμε την ταλαιπωρία που υφίστανται τόσο οι επαγγελματίες οδηγοί όσο και οι έμποροι. Είναι μια κατάσταση που θα έπρεπε να είχε προβλεφτεί ούτως ώστε να δοθεί μια παράταση, ένα χρονικό περιθώριο ώστε να λειτουργεί και το παλιό σύστημα και να αποφευχθεί αυτή όλη η ταλαιπωρία.

Θεωρούμε ότι αν αυτό συνέβαινε με το παλιό καθεστώς όταν το λιμάνι ανήκε στην Κυπριακή Δημοκρατία, η Κυβέρνηση αμέσως θα είχε τοποθετηθεί με βαριές κατηγορίες για αυτή την ταλαιπωρία. Προσδοκούμε στην ομαλοποίηση της κατάστασης και ως Συμμαχία Πολιτών θα θέσουμε ενώπιων της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για επανεξέταση τον τρόπο λειτουργιάς του νέου αυτού καθεστώτος.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΛιμάνιΛεμεσού

0 views0 comments