Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά ΠολεμιδιώνΣυμμαχία Πολιτών

Αν θέλει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη να υπερηφανεύεται ας αγγίξει την κοινωνική δυστυχία, ας δημιουργήσει θέσεις εργασίας, ας βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κυπρίων και τότε ναι, μπορεί να περηφανεύεται.

Ο Υπουργός Οικονομικών οφείλει να κάνει μια επίσκεψη στις Λαϊκές αγορές και στα εμπορικά κέντρα για να συναντήσει τους απλούς πολίτες και να καθίσει να ακούσει από πρώτο χέρι τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που έχει συσσωρεύσει η πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας.

Μπορεί να χαίρεται η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι ευημερούν ή βελτιώνονται οι στατιστικοί πίνακες αλλά η πραγματική ζωή για τον κύπριο πολίτη είναι η καθημερινότητα του και η ποιότητα ζωής του. Σε αυτή τη μικρή αγορά όπως αυτή των Πολεμιδιών συναντήσαμε δεκάδες ανέργους οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένεια τους. Συναντήσαμε μικροκαταστηματάρχες και παραγωγούς οι οποίοι δεν βγάζουν καν το ενοίκιο της Λαϊκής αγοράς για να μπορούν να πωλούν την παραγωγή τους.

Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα που πρέπει να δει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη. Αν θέλει να υπερηφανεύεται για κάτι ας αγγίξει την κοινωνική δυστυχία, ας δημιουργήσει θέσεις εργασίας, ας βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κυπρίων και τότε ναι, μπορεί να περηφανεύεται.

#ΛαικήΑγορά #Οικονομία #ΣυμμαχίαΠολιτών

0 views0 comments