Επίσκεψη Συμμαχίας Γυναικών στις Κεντρικές Φυλακές

Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Γυναικών επισκέφθηκε τις Κεντρικές Φυλακές όπου και παρέδωσε τηλεκάρτες για τους άπορους φυλακισμένους έτσι ώστε, τις γιορτινές αυτές ημέρες να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κατά την επίσκεψη, η αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Γυναικών, έτυχε μιας μεγάλης ξενάγησης στους χώρους των φυλακών και έγινε δεκτή από τη διεύθυνση των φυλακών. Η Πρόεδρος της Συμμαχίας Γυναικών κα. Γιαβάση αφού ευχαρίστησε τη διευθύντρια των φυλακών, έδωσε πολλά συγχαρητήρια για τις θετικές αλλαγές οι οποίες έγιναν τα τελευταία χρόνια αλλά  για το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο και τις καινοτομίες οι οποίες υιοθετηθήκαν. Στη συνάντηση συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι φυλακές μας, αυτό του υπερπληθυσμού, απόρροια της φυλάκισης ατόμων για μικροποσά αλλά και των παράνομων μεταναστών.


Η κα. Γιαβάση δήλωσε στην κα. Αριστοτέλους ότι η Συμμαχία Γυναικών από τούδε και στο εξής θα βρίσκεται στο πλευρό των φυλακών και θα στηρίζει τις δράσεις τους σε πολλαπλά επίπεδα.

0 views0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης