ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ: ίδιο νόμισμα διαφορετικές όψειςΑναστασιάδης-Παπαδόπουλος

Άφωνος παρακολουθεί ο πολίτης την προσπάθεια των Νικόλα Παπαδόπουλου και Νίκου Αναστασιάδη να παρουσιαστούν ότι διαφωνούν στην οικονομία.

Ο λαός δεν ξεχνά τόσο εύκολα, ούτε ποιοι ψήφιζαν τα μνημονιακά νομοσχέδια και τις εκποιήσεις, ούτε και ποιος από την θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών συνεργάστηκε άψογα με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και συγκυβέρνησαν στην οικονομία.

Παπαδόπουλος και Αναστασιάδης αποτελούν μέρος του προβλήματος και η συνταγή τους για επίλυση, είναι οι γνωστές νεοφιλελεύθερες πολιτικές που δεν δίνουν καμία προοπτική στον πολίτη να ξανασταθεί στα πόδια του και να επανέβρει την χαμένη του αξιοπρέπεια.

Ας μην καμώνονται λοιπόν διαφορές ενόψει προεδρικών εκλογών. Πρόκειται απλώς για διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος και ο λαός που υπόκειται στα σκληρά οικονομικά μέτρα θα τους απορρίψει πανηγυρικά, όπως θα απορρίψει και αυτούς που με τα λάθη και τις παραλήψεις τους οδήγησαν την κυπριακή οικονομία στο χείλος του γκρεμού για να μπορέσει η απερχόμενη κυβέρνηση να υλοποιήσει τα αντιλαϊκά της μέτρα.

Μόνη επιλογή τόσο στην οικονομία όσο και στο εθνικό μας ζήτημα αποτελεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα η οποία μέρα με την μέρα αγκαλιάζεται από όλα τα στρώματα της κυπριακής κοινωνίας , μακριά από ιδεολογικές και κομματικές αγκυλώσεις ή και προσωπικές φιλοδοξίες

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Παπαδόπουλος #ΝίκοςΑναστασιάδης #ΔΗΣΥ #ΔΗΚΟ

3 views0 comments