ΓΕΣΥΌσοι επιμένουν για πολυασφαλιστικό και για μεσοπρόθεσμη λύση στο ΓΕΣΥ είναι επικίνδυνοί και επιζήμιοι για τη δημόσια υγεία.

Την ώρα που συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται ή χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της έλλειψης ΓΕΣΥ την ώρα που τα νομοσχέδια βρίσκονται μια ανάσα πριν την ψήφιση τους, είναι εγκληματικό κάποιοι να επιχειρούν να θυσιάσουν την υγεία των συμπολιτών μας στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων.

Προφανώς κάποιοι βάζουν πιο πάνω από την υγεία των πολιτών τα 100 εκατομμύρια ευρώ που θα κερδίζουν ετησίως οι ασφαλιστικές εταιρείες από το πολυασφαλιστικό.

Ως Συμμαχία Πολιτών παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας για άμεση και ταυτόχρονη ψήφιση και των δυο νομοσχέδιων με παράλληλες διαδικασίες διαχείρισης των επειγόντων προβλημάτων που τρέχουν.

Καλώ όλα τα κόμματα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουν στη συζήτηση των νομοσχεδίων και των κανονισμών ώστε να τεθούν ενώπιων της ολομέλειας. Τώρα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις όλων των πολιτικών δυνάμεων. Τώρα είναι η ώρα για ανάληψη της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓΕΣΥ

0 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης