Απάντηση Συμμαχίας Πολιτών στον Πρόδρομο ΠροδρόμουΠρόδρομος Προδρόμου

Απολογούμαστε στον κ. Προδρόμου για το γεγονός ότι ως Συμμαχία Πολιτών δεν αντιληφθήκαμε ότι όταν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαφήμιζε εντός και εκτός Κύπρου τη «θετική ρητορική της Τουρκίας», στην ουσία την ειρωνευόταν και την αμφισβητούσε!

Είναι όμως πραγματικά άξιον απορίας που βασίστηκε τόσο καιρό για να κάνει όλες αυτές τις καταστροφικές υποχωρήσεις στις συνομιλίες.

Εν πάση περιπτώση, ως ειρωνεία πρέπει να εκλάβουμε τότε και την προσφιλή ατάκα του Προέδρου Αναστασιάδη για το «κοινό όραμα με τον κ. Ακιντζί», για τους «άριστους των αρίστων», αλλά και για τις τόσες δεσμεύσεις με τις οποίες ξεγέλασε τον λαό.

Επί της ουσίας όμως κ. Προδρόμου δεν απαντάτε.

Ότι δηλαδή στη συνέντευξη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι το δικαίωμα της περιουσίας θα ρυθμίζεται, δηλαδή ότι θα είναι κουτσουρεμένο.

Ταυτόχρονα, ότι αποφεύγει να απαντήσει στο θέμα της εκ περιτροπής προεδρίας, γεγονός που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό Ακιντζί ότι την έχει αποδεχθεί.

Τέλος, όσον αφορά στον προεκλογικό, αν και εφόσον κατέλθει ο ηγέτης της Συμμαχίας Πολιτών , σίγουρα δεν θα αναζητήσει στήριξη από την ηγεσία του ΔΗΣΥ γιατί ήδη έχετε υποψήφιο τον Νίκο Αναστασιάδη.

#ΠρόδρομοςΠροδρόμου #Κυπριακό #ΣυμμαχίαΠολιτών

1 view0 comments