Απάντηση Προέδρου Συμμαχίας Πολιτών για την επιστολή ΕΔΕΚ για πενταμερή συνάντησηΓιώργος Λιλλήκας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΕΚ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Κύριε Λιλλήκα δεχθήκατε μια πρόσκληση εκ μέρους της ΕΔΕΚ για πενταμερή συνάντηση αμέσως μετά το Πάσχα. Τι θα κάνετε;

Απάντηση Γιώργου Λιλλήκα: Είναι γεγονός ότι λάβαμε την επιστολή πριν από λίγο και την χαιρετίζουμε. Δεχθήκαμε και την περασμένη εβδομάδα επιστολή από το Κίνημα των Οικολόγων για συνάντηση στις 23 Απριλίου στην οποία επιστολή απάντησα ήδη στον φίλο Γιώργο ότι αποδέχομαι να συναντηθούμε. Όσον αφορά στη σημερινή πρόσκληση από τον φίλο Μαρίνο τη λάβαμε με ικανοποίηση . Ως γνωστό η Συμμαχία Πολιτών άνοιξε τον κύκλο ξεχωριστών επαφών με έκαστο κόμμα από τις αρχές Μαρτίου και κατόπιν με δύο επιστολές της προς τα τέσσερα κόμματα ημερ. 23 Μαρτίου 2017 και 28 Μαρτίου 2017 αντιστοίχως, απευθύναμε έκκληση για κοινή συνάντηση που θα αποσκοπούσε σε ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο.

Με επιστολή μας προς τον φίλο Μαρίνο απαντάμε θετικά πρόσκληση. Δυστυχώς ζητούμε αλλαγή της ημερομηνίας γιατί είναι αδύνατο να παρευρεθώ στις ημερομηνίες που προτείνει η ΕΔΕΚ καθώς από 17 Απριλίου μέχρι 22 Απριλίου 2017 θα βρίσκομαι στη Μόσχα όπου θα έχω συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους και μετά στη Γιάλτα κατόπιν πρόσκλησης της Ρωσικής Κυβέρνησης να συμμετάσχω στο Οικονομικό Φόρουμ της Γιάλτας.

Ως εκ τούτου και αν οι υπόλοιποι μπορούν θα εισηγούμουν όπως η συνάντηση πραγματοποιηθεί είτε 24 είτε 25 Απριλίου.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΕΔΕΚ

1 view0 comments