Άμεση σύγκληση του Εθνικού ΣυμβουλίουΕθνικό Συμβούλιο

Είχαμε προειδοποιήσει ότι η Τουρκία θα έθετε σε εφαρμογή σχέδια Β και Γ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων στο Κρανς Μοντανά.

Σημερινά δημοσιεύματα φέρουν ήδη την Άγκυρα σε συνεργασία με το κατοχικό καθεστώς να συζητούν πλάνα για άνοιγμα της περιφραγμένης πόλης της Αμμοχώστου και «επιστροφής» των μαρωνίτικων χωριών.

Είναι προφανές ότι η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα αλλά και να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων στη διεθνή πολιτική σκηνή

Εμείς είχαμε καλέσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο για να συζητήσουμε τα πιθανά σχέδια της Άγκυρας, καθώς και στρατηγική αντιμετώπισης αυτών των κινήσεων.

Αντ’ αυτού ο Νίκος Αναστασιάδης επιλέγει να λειτουργεί ως κομματικός υποψήφιος, μοιράζοντας απλόχερα υποσχέσεις και «δεσμεύσεις» για παροχές είτε στην τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε με βαρύγδουπες εξαγγελίες επιστροφής χρημάτων στα «κουρεμένα» Ταμεία Προνοίας.

Καλούμε τον Νίκο Αναστασιάδη να αφήσει κατά μέρος τις «ανέξοδες δεσμεύσεις» και να επικεντρωθεί στις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος συγκαλώντας άμεσα Εθνικό Συμβούλιο για ουσιαστική συζήτηση τρόπων αντιμετώπισης της Τουρκικής επεκτατικότητας.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΕθνικόΣυμβούλιο

4 views0 comments