Επιστολές Προέδρου ΕΔΕΚ κ. Μαρίνου Σιζόπουλου σε φαρμακοποιούςΗ μανία του κ. Σιζόπουλου να εμποδίσει την ομαλή λειτουργία του ΓεΣΥ, δεν έχει όρια.

Αφού σε κάθε Ολομέλεια κατέθετε σειρά τροπολογιών επί των κανονισμών του ΓΕΣΥ που σκοπό είχαν να παρεμποδίσουν το ΓεΣΥ (και καταψηφίζονταν από το σύνολο των υπόλοιπων βουλευτών), τώρα προσπαθεί να παραπλανήσει τους φαρμακοποιούς με μοναδικό στόχο να υφαρπάξει τη ψήφο τους.

Οι τροπολογίες που κατέθεσε ο κ. Σιζόπουλος είναι πισώπλατη μαχαιριά στο ΓΕΣΥ και στους ίδιους τους φαρμακοποιούς που δημοκρατικά και με μεγάλη πλειοψηφία έχουν ενταχθεί στο ΓΕΣΥ.

Τώρα με επιστολή του προς όλους τους φαρμακοποιούς τους «ενημερώνει» ότι δήθεν με δική του παρέμβαση αποσύρθηκαν οι κανονισμοί για την ίδρυση και τη λειτουργία φαρμακείου εντός των νοσοκομείων.

Ας πούμε τώρα και την αλήθεια:

Η Βουλή έχει ήδη ψηφίσει τη λειτουργία νοσοκομειακών φαρμακείων (από ιδιώτες) στην πλήρη εφαρμογή του ΓΕΣΥ. Ψήφισε ήδη και την προσωρινή λειτουργία των φαρμακείων στα νοσοκομεία. Αυτό που δεν ψηφίστηκε ακόμα είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας των νοσοκομειακών φαρμακείων.

Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να αποσύρει τους εν λόγω κανονισμούς για να έχει χρόνο περαιτέρω διαβούλευσης μετά από την ομόφωνη συμφωνία της Επιτροπής Υγείας. Ο κ. Σιζόπουλος έχει απομακρυνθεί από την πραγματικότητα.

Ο κ. Σιζόπουλος το μόνο που κάνει είναι να υποσκάπτει το ΓεΣΥ. Ουδέποτε υπήρξε εποικοδομητικός και χρήσιμος για να εξευρεθούν λύσεις. Απλά καταγγέλλει και προσπαθεί να διαιωνίσει τα προβλήματα.

Αν ήθελε να στηρίξει το ΓεΣΥ αυτό που πρέπει πρωτίστως να πράξει είναι να ενταχθεί ο ίδιος. Ας απαντήσει επιτέλους. Θα ενταχθεί στο ΓεΣΥ;

Διερωτόμαστε αν αυτή την συμπεριφορά του κ. Σιζοπουλου την ενστερνίζονται οι χιλιάδες Εδεκίτες που έχουν εγγραφεί στο ΓΕΣΥ, είτε ως ιατροί, είτε ως φαρμακοποιοί, είτε ως απλοί πολίτες.

Οι μόνοι που μπορούν να εξασφαλίσουν ένα υγιές πλαίσιο για όλους τους τους λειτουργούς υγείας που θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ είναι όσοι πιστεύουν στο ΓεΣΥ και όχι όσοι το πολεμούν.

*Επισυνάπτεται η επιστολή του κ. Σιζόπουλου στους φαρμακοποιούς καθώς και η επιστολή του Υπουργείου Υγείας στην Επιτροπή Υγείας.

#ΠρόεδροςΕΔΕΚ #ΜαρίνοςΣιζόπουλος #ΓεΣΥ #ΥπουργείοΥγείας #Επιστολή #ΕπιτροπήΥγείας

29 views0 comments