Οριζόντια ψηφοφορία -Ο λαϊκισμός ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ δεν έχει όριαΟριζόντια ψηφοφορία

Με έκπληξη διαβάσαμε στο ερωτηματολόγιο της εφημερίδας «Πολίτης» ότι οι υποψήφιοι των κομμάτων ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ δηλώνουν υπέρ της Οριζόντιας ψηφοφορίας.

Για άλλη μια φορά, ενόψει εκλογών, οι εκπρόσωποι των κομμάτων χρησιμοποιούν την κοινωνική απαίτηση και ανάγκη για οριζόντια ψηφοφορία, ψηφοθηρικά, λέγοντάς ότι την υποστηρίζουν.

Ο λαϊκισμός τους δεν έχει όρια! Τα κόμματα τους στις 30/11/18, όταν το θέμα οδηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής από τη Συμμαχία Πολιτών και το Κίνημα Οικολόγων ψήφισαν Κατά. Αν ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ ψήφιζαν τότε υπέρ, όπως λένε σήμερα, την Κυριακή οι πολίτες θα είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν Οριζόντια.

Στις 30/11/18 ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΕΛΑΜ με την καταψήφιση των προτάσεων νόμου για την οριζόντια ψηφοφορία ξεκαθάρισαν άπαξ και δια παντός ότι είναι κατά της οριζόντιας ψηφοφορίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προάγουν ένα στείρο κομματισμό που ωθεί τους πολίτες στην αποχή και στην απαξίωση.

Η Συμμαχία Πολιτών Πολιτών εξ αρχής τάχθηκε υπέρ της οριζόντιας ψηφοφορίας και έδωσε αγώνες εντός της βουλής με Προτάσεις.

Δυστυχώς συνεχώς βρίσκουμε απέναντι μας το κομματικό κατεστημένο του ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ-ΕΔΕΚ.

Τουλάχιστον, ας σεβαστούν τους πολίτες και ας μην ψεύδονται.

#Οριζόντιαψηφοφορία #ΔΗΚΟ #ΕΔΕΚ #Λαϊκισμός #Καταψήφισηπρότασηςνόμου #Ψηφοθηρεία

49 views0 comments