ΓεΣΥ - H πλατφόρμα ιδιωτικής ιατρικής είναι η συνέχιση του υφιστάμενου συστήματοςH πλατφόρμα ιδιωτικής ιατρικής ουσιαστικά είναι η συνέχιση του υφιστάμενο συστήματος που βασίζεται στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες που αποκλείουν τους χρόνιους ασθενείς, τους ηλικιωμένους και όσους δεν έχουν την ευχέρεια να πληρώνουν τα ψηλά ασφάλιστρα.

Η πλατφόρμα Ιδιωτικής Ιατρικής συστάθηκε από ιδιώτες γιατρούς οι οποίοι ακολουθούν τις οδηγίες της ηγεσίας του ΠΙΣ, η οποία εξ αρχής πολέμα αυτή τη μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση.

Ως Συμμαχία Πολιτών κρατάμε ως θετικό το γεγονός ότι οι παιδίατροι που εγγράφηκαν στην ιδιωτική πλατφόρμα είναι λιγότεροι από αυτούς που εγγράφηκαν ήδη στο ΓεΣΥ.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την εφαρμογή του ΓεΣΥ, οι πλείστοι γιατροί της ιδιωτικής πλατφόρμας θα αντιληφθούν τα οφέλη που προκύπτουν τόσο για αυτούς όσο και για τους πολίτες και τελικά θα συμμετέχουν στο ΓεΣΥ όπως έκαναν οι συναδέλφοι τους προσωπικοί γιατροί και παιδιάτροι.

Τέλος για άλλη μια φορά καλούμε την πολιτική ηγεσία σύσσωμη να επιλέξει και να στηρίξει τους γιατρούς του ΓεΣΥ. Καλούμε τον Μαρίνο Σιζόπουλο να εγγραφεί και ο ίδιος ως γιατρός στο ΓεΣΥ.

Αν δεν το πράξει θα αποδείξει πως είναι με την μεριά όσων για οικονομικά και επαγγελματικά συμφέροντα το υποσκάπτουν. Ιδού η Ρόδος λοιπόν.

#πλατφόρμαιδιωτικήςιατρικής #ΠΙΣ #ΜαρίνοςΣιζόπουλος #ΓεΣΥ

5 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης