Ευρωεκλογές - Η Συμμαχία-Οικολόγοι είναι η επιλογή για όσους δεν θέλουν ούτε την ακροδεξιά ούτε το κΕυρωεκλογές

Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Είμαστε αισιόδοξοι γιατί πιστεύουμε ότι, και το βλέπουμε από τις αντιδράσεις των πολιτών, οι πολίτες θα τιμήσουν τη συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι, θα τιμήσουν τα δυο Κινήματα τα οποία έμπρακτα, μέσα από το Κοινοβούλιο, απέδειξαν ότι πρώτη μας έγνοια είναι οι πολίτες και τα δικαιώματα των πολιτών. Είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, είναι η καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης έτσι ώστε να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή αλλά και μισθούς αξιοπρέπειας ιδικά για τη νέα γενιά που να της επιτρέπει να δημιουργήσει την οικογένεια και το μέλλον της.

Όλα αυτά εμείς τα έχουμε αποδείξει έμπρακτα με προτάσεις νόμου στο Κοινοβούλιο. Και για αυτό πιστεύουμε ότι οι Κύπριοι πολίτες το έχουν αντιληφθεί και θα στείλουν έναν ευρωβουλευτή από το ψηφοδέλτιο Συμμαχία-Οικολόγοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να αποτελέσει πραγματικά τη φωνή των πολιτών.

Η Συμμαχία-Οικολόγοι είναι η εναλλακτική επιλογή για όσους δεν θέλουν ούτε την ακροδεξιά ούτε το κομματικό κατεστημένο. Και για αυτό πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά η Κύπρος σε μια από τις ομάδες είτε των Πρασίνων είτε των Ευρωπαίων Δημοκρατών που είναι οι ανερχόμενες δυνάμεις στην Ευρώπη.

#ακροδεξιά #κομματικόκατεστημένο #ΣυμμαχίαΟικολόγοι #Ευρωεκλογές #ΠοιότηταΖωής #ΕυρωπαϊκόΚοινοβούλιο

7 views0 comments