ΓεΣΥ - Υψηλά στην ατζέντα η Υγεία στην συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοισυνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι

Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι ήδη, ο μισός πληθυσμός έχει εγγραφεί στο ΓεΣΥ ενώ ολοένα και μεγαλώνει το ενδιαφέρον από τους γιατρούς να συμμετάσχουν σε αυτό. Αυτή η γρήγορη και μεγάλη ανταπόκριση των Κυπρίων αποδεικνύει και την τεράστια ανάγκη που υπήρχε για ένα σωστό σύστημα υγείας που θα προσφέρεται σε όλους ανεξαρτήτως οικονομικών δυνατοτήτων.

Ως συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι είμαστε βέβαιοι ότι το ΓεΣΥ θα αγκαλιαστεί τελικά από όλους και τα όποια προβλήματα προκύψουν στην έναρξη του, με σωστές κινήσεις και προτάσεις, θα επιλυθούν.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση με προτάσεις και παρεμβάσεις. Καλούμε και όλες τις πολιτικές δυνάμεις και πολιτικούς αρχηγούς να πράξουν το ίδιο και να αφήσουν στην άκρη τις όποιες προσπάθειες υπόσκαψης του. Είναι χρέος όλων των κομμάτων απέναντι στον κυπριακό λαό.

Η συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι, με την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα θέσει την υγεία πολύ ψηλά στην ατζέντα της.Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν και οι Κύπριοι ότι απολαμβάνουν και όλοι οι Ευρωπαίοι. Αυτή την στιγμή είμαστε τελευταίοι στην υγεία σε όλη την Ευρώπη. Για αυτό επιβάλλεται η εφαρμογή του ΓΕΣΥ.

#ΓεΣΥ #συνεργασίαΣυμμαχίαΟικολόγοι #Ευρωκοινοβούλιο

1 view0 comments