Κυπριακό - Αντιμετώπιση ΤουρκίαςΜε αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και αντιπολίτευσης για το Κυπριακό, ενόψει Ευρωεκλογών. Η Τουρκία δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά από τις φωνασκίες στα τηλεοπτικά πάνελ. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται σωστή διπλωματία και συντονισμός.

Αυτό έπραξαν δια μέσου των δικών τους Ευρωπαϊκών ομάδων η Συμμαχία Πολιτών και οι Οικολόγοι-Συνεργασία Πολιτών όπου μετά από δικά τους διαβήματα εξασφάλισαν τόσο από τους Ευρωπαίους Δημοκράτες όσο και από τους Ευρωπαίους Πράσινους ξεκάθαρες και καταδικαστικές ανακοινώσεις για την τουρκική εισβολή στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Αυτή είναι η ωφέλιμη προσφορά προς την πατρίδα μας και με τους διεκδικητικούς Ευρωβουλευτές της συνεργασίας Συμμαχία-Οικολόγοι, μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην εθνική μας υπόθεση.

Έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε μια Ευρωπαϊκή λύση στο Κυπριακό. Δίκαιη λύση η οποία θα διασφαλίζει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα κι δημοκρατικές ελευθερίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις για όλους τους νόμιμους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια ελεύθερη πατρίδα χωρίς εποίκους, ξένους στρατούς, εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα.

#ΚυπριακήΑΟΖ #τηλεοπτικάπάνελ #Ευρωπαϊκήλύση

2 views0 comments